Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le saumon
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sel
- 2 brins d'aneth frais
- 1 c. à soupe bombée de baies roses
- 400 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
La pâte
- 2 pincées de sel
- 2 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8-10 g env.)
- 210 g de farine de sarrasin
- 220 g de lait
- 2 œufs
- 150 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 50 g d'huile neutre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1424 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1 Std.
Crackers au sarrasin et romarin
1 Std. 30 Min
Quiche aux oignons verts et aux radis
1 Std.
Pesto d'algues nori
20min
Crackers à la farine de lentilles vertes
1h 10min
Cabillaud aux graines de moutarde et crémeux d'orge
45min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10min
Crackers à l'amarante sans gluten
25min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Blinis au citron et à l'aneth
1 Std. 35 Min