Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le saumon
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sel
- 2 brins d'aneth frais
- 1 c. à soupe bombée de baies roses
- 400 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
La pâte
- 2 pincées de sel
- 2 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8-10 g env.)
- 210 g de farine de sarrasin
- 220 g de lait
- 2 œufs
- 150 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 50 g d'huile neutre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1424 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sablés au sarrasin, sésame et chocolat
35min
Blinis et tapenade au maquereau
50min
Crackers aux crevettes
30min
Rillettes de thon et fines herbes sans lactose
15 Min
Rillettes de sardines à l'orange
2 Std. 15 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50min
Brochette de thon mariné, vapeur de légumes d'été
1h 40min
Blinis sans gluten
2h
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1h
Blinis de pomme de terre au saumon fumé
35min
Risotto de sarrasin aux champignons
1 Std. 15 Min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.