Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 foie gras de canard cru, dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches, coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 64 g
Alternatieve recepten
Crumble au foie gras
1sa 10 dk
Feuilletés au foie gras rôti et compotée de mangue à la vanille
1 Std. 20 Min
Roulés de galettes de sarrasin
1 Std. 50 Min
Couronne de choux à la vanille et fruits exotiques
2 Std. 30 Min
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Chutney mangue-raisin
35min
Foie gras farci aux figues
24hod.
Glace au yaourt et à la menthe
12h 20min
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3h 10 min
Tartelettes fines aux pommes et foie gras
1 Std. 20 Min
Foie gras de canard
72 Std.