Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 foie gras de canard cru, dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches, coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 64 g
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 Std.
Truffes au thé de Noël
3ωρ. 25 λεπτ.
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Tarama maison, toasts de concombre
3ωρ. 25 λεπτ.
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13 Std. 15 Min
Choux au tarama
1 godz. 45 min
Bûche de la mer
13hod.
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.