Asperges en sabayon, œuf mariné au soja

Asperges en sabayon, œuf mariné au soja

3.9 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 40min
4 portions

Ingrediënten

Les œufs marinés et les asperges
  • 4 jaunes d'œufs
  • 100 g de sauce de soja
  • 10 g de vinaigre de riz
  • 10 g de miel
  • 12 asperges vertes nettoyées
  • 500 g d'eau
Le sabayon
  • 4 c. à soupe de crème liquide entière très froide
  • 1 c. à soupe de jus de citron vert
  • 2 c. à soupe de vin blanc
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 jaunes d'œufs
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 16 copeaux de parmesan

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2385.5 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 1472.8 kJ / 355.5 kcal
Vetten 30 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...