Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 140 g de betteraves crues, émincées en très fines rondelles
- 100 g de framboises surgelées
- 20 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de vinaigre balsamique
- 15 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 345.2 kJ / 82.5 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Salade de betterave
15min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 Std. 25 Min
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1h 20min
Asperges et fraises en salade
1h 30min
Compotée pomme-betterave aux épices
20min
Salade tiède de carottes et betteraves, sauce sésame
1h 5min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55min