Compatibele versies
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 tranches de pain de mie blanc
- 500 g d'eau
- 6 œufs de ferme
- 150 g de feuilles de blettes
- 50 g de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 4 glaçons (pour fixer la chlorophylle)
- 40 g de beurre
- huile de friture
- 70 g de farine de riz
- 2 blancs d'œufs battus
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2013 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Champignons farcis
45min
Salade d'automne au chou-fleur
1h 5min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45min
Œuf des ours, vue sur le Mont-Blanc (Zone 5)
2u. 45min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
Geen beoordelingen
Vinaigrette au schweppes, miel et pamplemousse
15min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12 Std.
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min