Compatibele versies
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 tranches de pain de mie blanc
- 500 g d'eau
- 6 œufs de ferme
- 150 g de feuilles de blettes
- 50 g de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 4 glaçons (pour fixer la chlorophylle)
- 40 g de beurre
- huile de friture
- 70 g de farine de riz
- 2 blancs d'œufs battus
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2013 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Poireaux vinaigrette au miso
35 Min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5 min
Pois gourmands farcis au crabe
45 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2u.
Œuf mollet sur sablé et son tartare aux légumes
1 Std. 30 Min
Légumes croquants, boulettes de chèvre
40 Min
Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés
2 godz. 45 min
Œufs mollets en robe de noix
30 Min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4u. 30min
Sorbet poivron et fruits rouges
12h
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 Min