Compatibele versies
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 tranches de pain de mie blanc
- 500 g d'eau
- 6 œufs de ferme
- 150 g de feuilles de blettes
- 50 g de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 4 glaçons (pour fixer la chlorophylle)
- 40 g de beurre
- huile de friture
- 70 g de farine de riz
- 2 blancs d'œufs battus
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2013 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Quiche aux oignons verts et aux radis
1h
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35min
Champignons farcis
45min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3h 40min
Ravioli asperge-roquette
2h
Ananas cuit aux vapeurs de vanille, sorbet à la coriandre
3h
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen
Oignons farcis au jambon
1h
Champignons farcis
13 godz. 15 min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min