Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 2 citrons verts non traités, zeste et jus
- 60 g de sucre en poudre
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées et un peu pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 627 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines à l'italienne
3h 25min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10min
Cheesecake avocat-citron vert
12 Std. 15 Min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 Min
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45 min
Cheesecake abricot-basilic de Claudine
4 Std.
Mousse aux nectarines
2h 45 min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Mousse au citron vert façon mojito
3h 15min
Gaspacho tomate-gambas
2 Std. 30 Min
Mousse de kiwi
2h 15min
Mousses de framboises
1 Std. 15 Min