Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 2 œufs
- 4 pavés de saumon frais (170 g chacun)
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 20 cornichons au vinaigre
- 1 c. à soupe de moutarde
- 70 g d'huile neutre
- 2 c. à soupe de câpres en saumure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2295 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 42 g
Alternatieve recepten
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Asperges sauce mousseline
1h
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Mouclade charentaise
40min
Beignets d'huîtres au thym
35 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Rouleau farci à l'abricot en robe de pancetta (Australie)
Keine Bewertungen
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 min.
Aiguillettes de saint-pierre aux vapeurs de fenouil, embeurrée de chou vert et châtaigne, beurre blanc à l'absinthe - Eric Robert
1h 30 min.
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Lotte au beurre rouge
40min
Sauce gribiche
15min