Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet d'aneth frais
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet d'estragon frais, équeuté
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de moutarde
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 875 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14 Std. 15 Min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 min
Sauce barbecue
25min
Sauce cocktail
10 min
Sauce soubise
30min
Vinaigrette au wasabi
5 min
Mayonnaise d'avocat
15 Min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 min
Mayonnaise au yaourt
5 min
Sauce aux câpres
30min
Sauce tomate épicée
25min
Sauce mayonnaise
10 min