Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 50 g de cognac
- ½ c. à café de poivre vert en saumure
- ½ c. à café de curry en poudre
-
300
g de fumet de poisson reconstitué
of 1 cube de bouillon de légumes dilué dans 300 g d'eau - 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de yaourt nature
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 791.5 kJ / 189.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème fouettée au chèvre (salée)
5min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2h 30min
Sabayon aux raisins
15min
Sushis aux fruits
3h
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20min
Sabayon au cidre
15min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15 min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Crevettes exotiques coco-gingembre
20min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min