Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 50 g de cognac
- ½ c. à café de poivre vert en saumure
- ½ c. à café de curry en poudre
-
300
g de fumet de poisson reconstitué
of 1 cube de bouillon de légumes dilué dans 300 g d'eau - 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de yaourt nature
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 791.5 kJ / 189.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1h 30min
Papillotes de cabillaud à la mangue
35 Min
Saumon confit à l'huile, salsa à l'orange
13h
Magret de canard à la cerise
50min
Sauce orange-citron
30min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1h
Glace à l'estragon
12h
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50min
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1h 40min
Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert
2 Std. 50 Min
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1h