Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 50 g de cognac
- ½ c. à café de poivre vert en saumure
- ½ c. à café de curry en poudre
-
300
g de fumet de poisson reconstitué
of 1 cube de bouillon de légumes dilué dans 300 g d'eau - 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de yaourt nature
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 791.5 kJ / 189.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1 godz. 10 min
Crevettes exotiques coco-gingembre
20 min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1 Std. 40 Min
Sauce orange-citron
30 min
Emulsion d'ananas
15 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25 min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Gambas aux épices et coriandre
25 min
L'œuf comme une omelette soufflée, émulsion noisettes, vinaigrette jaune aux herbes fraîches - Eric Guérin
1 godz.