Pain à la farine d'épeautre

Pain à la farine d'épeautre

4.5 95 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 portions

Ingrediënten

  • 1 c. à café bombée de sel
  • 200 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 300 g de farine d'épeautre
  • 12 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 300 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 10.8 g
Calorieën 1265 kJ / 300 kcal
Vetten 0.3 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 58.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...