Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de vin rouge (beaujolais par ex.)
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de miel
- 2 bâtons de cannelle (approx. 5 g)
- 3 clous de girofle
- 800 g de poires bien mûres, épluchées, coupées en quartiers et épépinées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Poires au vin rouge
5h
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min
Rillettes de lapin
12 godz.
Poires aux fruits rouges et à la violette
1h 25min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Chutney de figues
4 Std.
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1h 30min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Sauce gribiche
15min