Soupe de melon au magret de canard

Soupe de melon au magret de canard

4.3 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 citron jaune
  • 2 melons
  • 2 brins de basilic frais effeuillés et réserver quelques feuilles pour la finition
  • 20 g d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
  • du sel
  • eau (optioneel)
  • 12 tranches de magret de canard sans peau et séché
  • du poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6 g
Calorieën 899 kJ / 216 kcal
Vetten 13 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...