Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1290 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce gribiche
15min
Poires au vin rouge
3h 20min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24hod. 20min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Soupe de fruits secs à la cannelle
3h 35min
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4h 45 min
Soupe de griottes
25 min
Poires au vin rouge
5 godz.
Pêche pochée au thym
3h 20min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min