Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'échalotes
-
½
c. à café de thym frais
of ½ c. à café feuille de thym frais - 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 300 g de gorge de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
-
400
g de filets de pintade
of 400 g de pintade désossée, sans la peau - 2 c. à soupe d'armagnac
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 928 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20 min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Mouclade charentaise
40 Min
Pâté de campagne
48h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Pâté en croûte
7 godz. 45 min
Terrine de canard
24 Std.
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 Std. 30 Min
Terrine bressane
24 Std.