Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'échalotes
-
½
c. à café de thym frais
of ½ c. à café feuille de thym frais - 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 300 g de gorge de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
-
400
g de filets de pintade
of 400 g de pintade désossée, sans la peau - 2 c. à soupe d'armagnac
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 928 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine bressane
24h
Pâté en croûte
7u. 45min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Pâté de campagne
48j
Terrine de campagne
4h 30 min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Terrine de canard
24h
Foie gras de canard
72 godz.
Pâté de lapin
2h 35 min
Sauce gribiche
15min