Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'échalotes
-
½
c. à café de thym frais
of ½ c. à café feuille de thym frais - 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 300 g de gorge de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
-
400
g de filets de pintade
of 400 g de pintade désossée, sans la peau - 2 c. à soupe d'armagnac
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 928 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine bressane
24 Std.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13 godz. 15 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Terrine de canard
24 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min