Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- quelques bardes de lard gras
- 360 g de blanc de poulet
- ½ c. à soupe de miel
- 1 c. à café de sauce de soja
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- ½ bouquet de persil frais
- 200 g de lardons fumés
- 200 g de chair à saucisse
- 20 g de cèpes séchés, préalablement réhydratés dans de l'eau pendant 1 heure
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de thym frais, effeuillé
- 2 c. à soupe de cognac (ou autre alcool)
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre vert, à ajuster en fonction des goûts
- 1 feuille de laurier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Terrine de lapin aux herbes
24h
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Délice de foies au riesling
2h 50min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté en croûte
7 godz. 45 min
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Terrine de canard
24h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.