Tôt-fait à la rhubarbe

Tôt-fait à la rhubarbe

4.7 38 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 parts

Ingrediënten

  • 1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
  • 400 g de rhubarbe fraîche, coupée en rondelles (2 cm)
    400 g de rhubarbe, préalablement décongelée
  • 130 g de cassonade
  • 100 g de beurre mou en morceaux, et un peu pour le moule
  • farine pour le moule
  • 3 œufs
  • 125 g d'amandes en poudre
  • 50 g de fécule de maïs
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 2 pincées de sel
  • 100 g de rhubarbe fraîche, coupée en rondelles (2 cm)
    100 g rhubarbe surgelée, préalablement décongelée

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 8.3 g
Calorieën 1869 kJ / 448 kcal
Vetten 30.7 g
Vezels 4.5 g
Koolhydraten 34.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...