Compatibele versies
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La panacotta
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 300 g de bisque de homard, en conserve
- 1 pincée de paprika doux
Le dressage
- ½ pomme granny-smith, épluchée et coupée en petits dés
- 100 g de pinces de crabe cuites, décortiquées
- 15 g de roquette, ciselée
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 645 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2hod. 35min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4sa 45 dk
Bavarois d'asperge
15 Min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min