Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe

Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe

4.2 30 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
6 portions

Ingrediënten

La panacotta
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 g d'agar-agar (1 sachet)
  • 300 g de bisque de homard en conserve
  • 1 pincée de paprika doux
Le dressage
  • ½ pomme granny-smith épluchée et coupée en petits dés
  • 100 g de pinces de crabe cuites décortiquées
  • 15 g de roquette ciselée
  • 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Eiwitten 5.2 g
Calorieën 645 kJ / 155 kcal
Vetten 11.3 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 11.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...