Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 150 g de haricots verts frais, détaillés en dés
- 110 g de carotte, détaillée en dés
- 150 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
- 3 pincées de sel et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g de poisson blanc sans arêtes (merlu, merlan...), coupé en morceaux
- 2 blancs d'œufs
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 4 brins de cerfeuil frais, ciselés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 920 kJ / 219.9 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 536 mg
Alternatieve recepten
Terrine de courgette et thon - Tagliatelle de poivrons
1h 45min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Terrine de campagne
25hod. 15min
Bûche de la mer
13 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45min
Pain de saumon
1h 20min
Sauce gribiche
15min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h