Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 150 g de haricots verts frais, détaillés en dés
- 110 g de carotte, détaillée en dés
- 150 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
- 3 pincées de sel et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g de poisson blanc sans arêtes (merlu, merlan...), coupé en morceaux
- 2 blancs d'œufs
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 4 brins de cerfeuil frais, ciselés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 920 kJ / 219.9 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 536 mg
Alternatieve recepten
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h
Terrine de saumon aux épinards
2 godz.
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1 Std. 45 Min
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
2óra 35p
Mijoté de lotte aux épices
50min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Blinis et tapenade au maquereau
50min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2sa 45 dk