Terrine de poissons aux légumes

Terrine de poissons aux légumes

3.6 34 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u. 30min
8 parts

Ingrediënten

  • 400 g d'eau
  • 150 g de haricot vert frais détaillés en dés
  • 110 g de carotte détaillée en dés
  • 150 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
  • 3 pincées de sel et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
  • 700 g de poisson blanc sans arêtes (merlu, merlan...), coupé en morceaux
  • 2 blancs d'œufs
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 4 brins de cerfeuil frais ciselés
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 10 g de beurre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Natrium 536 mg
Eiwitten 25.1 g
Calorieën 920 kJ / 219.9 kcal
Vetten 11.5 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraten 1.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...