Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine bressane
24u.
Terrine de lapin aux herbes
24u.
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Rillettes de lapin
12 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Rillettes de truite
3h 30min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Sauce gribiche
15min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20 min