Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine bressane
24h
Terrine de campagne
25hod. 15min
Terrine de campagne
4h 30 min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15 min
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Sauce gribiche
15min
Terrine de poisson
1h