Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rillettes de porc tradition
12h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Terrine de poulet aux pistaches
1 godz. 15 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Terrine de canard
24 Std.
Sauce gribiche
15min
Terrine de campagne
25h 15min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Pâté de campagne
48h
Terrine bressane
24 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.