Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de beurre demi-sel, ramolli et coupé en morceaux
- 250 g de foies de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de cognac
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées, hachées grossièrement au couteau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 16.4 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine bressane
24 Std.
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Rillettes de porc tradition
12h
Rillettes de lapin
12h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Terrine de pintade aux pistaches
24 Std.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.