
Apparaten en accessoires
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
La mousse de saint-jacques
-
de beurre pour les ramequins20 g
-
de noix de saint-jacques lavées400 g
-
œufs2
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
dose de safran1
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
La sauce au cerfeuil
-
échalote1
-
de beurre40 g
-
de cerfeuil frais15 g
-
de jus de citron10 g
-
de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.220 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
Voeding per 1 portion
Calorieën
488 kcal /
2021 kJ
Eiwitten
21 g
Vetten
42 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Entrées de fêtes
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk