Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de crevettes crues, décortiquées, de belle taille (garder les têtes)
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 2 clous de girofle
- 4 baies de genièvre
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 500 g de choucroute crue
- 150 g de filet de colin, coupé en quatre
- 150 g de filet de saumon frais, paré et désarêté, coupé en quatre
- 150 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de filet de haddock, coupé en quatre
- 300 g de crevettes crues, décortiquées, de belle taille
- 1 c. à soupe de purée d'amande
- 3 branches d'aneth frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1655 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45 min
Chou farci au haddock
1h
Choucroute de la mer
35 min
Lotte à la provençale
50 min
Marmite aux palourdes
1h 50 min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55p
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Matelote de poisson au Riesling
13 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Lotte et crevettes à l'américaine
1u. 15min