Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de raisins secs et un bol d'eau tiède
- 70 g de beurre
- 20 g d'huile neutre
- 4 cailles
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 500 g de pommes de terre farineuses, détaillées en dés
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g de raisins blancs et noirs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3053 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cailles farcies
1 Std. 15 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Lapin à l'ananas et à la vanille
1h
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1 godz. 45 min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Alicuit de canard
1h
Lapin à la moutarde
1h
Lapin marengo
1h
Lapin à la provençale
1h
Osso-buco
1 Std. 20 Min