Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de beurre doux
- 100 g de pineau des Charentes
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées, de bouchot
- 100 g de crème fraîche
- 3 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1569 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Moules à l'escabèche
24h
Marmite aux palourdes
1 godz. 50 min
Mouclade charentaise
40 min
Calamar à la piperade
35 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Chaudrée de moules
35 min
Garbure
1h 10min
Aumônières aux fruits de mer
1h 30min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min
Axoa d'agneau
55min