Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de beurre doux
- 100 g de pineau des Charentes
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées, de bouchot
- 100 g de crème fraîche
- 3 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1569 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moules à l'escabèche
24 Std.
Brandade de morue
24h 35min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1 godz.
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Moules au curry
40 min
Mouclade charentaise
40 min
Moules à la basquaise
55 min
La cuisson des langoustines
40 min
Moules à l'espagnole
50 min
Moules à la sauce chorizo
1 godz.
Moules à la crème et au vin blanc
45 min
Raie aux câpres
45 min