Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 brins d'aneth frais et un peu pour la finition
- 200 g de lait écrémé
- 80 g d'œufs de saumon, dont 1 c. à soupe pour la finition
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 brins d'aneth frais
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 590 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3u. 15min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 godz. 15 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Dip d'asperges blanches
15min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Pannacotta parmesan
2u. 20min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min
Ballotine comme un macaron
25min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min