Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux

Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux

4.2 17 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

La pâte à crêpe au lait ribot
  • de farine de blé
    250 g
  • œufs
    3
  • de lait ribot
    500 g
  • de beurre demi-sel mou
    30 g
  • de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
La garniture
  • cube de bouillon de volaille
    ½
  • de poireaux coupés en tronçons
    800 g
  • de beurre demi-sel
    50 g
  • beurre pour la poêle
  • belles noix de saint-jacques
    12
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées

Voeding per 1 portion

Calorieën 362 kcal / 1529 kJ
Eiwitten 19.5 g
Vetten 15.2 g
Koolhydraten 36.7 g
Vezels 5.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...