Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux

Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux

4.2 17 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

La pâte à crêpe au lait ribot
  • 250 g de farine de blé
  • 3 œufs
  • 500 g de lait ribot
  • 30 g de beurre demi-sel mou
  • ½ c. à café de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
La garniture
  • ½ cube de bouillon de volaille
  • 800 g de poireaux coupés en tronçons
  • 50 g de beurre demi-sel
  • beurre pour la poêle
  • 12 belles noix de saint-jacques
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 19.5 g
Calorieën 1529 kJ / 362 kcal
Vetten 15.2 g
Vezels 5.2 g
Koolhydraten 36.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...