Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 tranches de saumon fumé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 g d'agar-agar
- 200 g de ricotta
- 200 g d'asperges vertes en conserve, égouttées
- 5 feuilles de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 993 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 Std. 30 Min
Ballotine comme un macaron
25 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min