Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 brins d'aneth frais, équeutés
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 600 g de saumon frais, sans peau, désarêté et détaillé en cubes
- 300 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 œufs
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 noix de saint-jacques
- 600 g d'eau
- ½ c. à café de moutarde, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1289 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 22.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 godz. 15 min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Bavarois d'asperge
15 Min
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Bouchées boudin-pomme
1 godz. 30 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Pain de saumon
1 godz. 20 min
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min