Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth

Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth

4.0 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 45min
8 portions

Ingrediënten

  • 6 brins d'aneth frais équeutés
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 1 de citron jaune non traité zeste et jus
  • 600 g de saumon frais, sans peau désarêté et détaillé en cubes
  • 300 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 œufs
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 8 noix de saint-jacques
  • 600 g d'eau
  • ½ c. à café de moutarde à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 23 g
Calorieën 1289 kJ / 310 kcal
Vetten 22.8 g
Koolhydraten 3.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...