Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 brins d'aneth frais, équeutés
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 600 g de saumon frais, sans peau, désarêté et détaillé en cubes
- 300 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 œufs
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 noix de saint-jacques
- 600 g d'eau
- ½ c. à café de moutarde, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1289 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 22.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de poisson
1h
Bavarois d'asperge
15min
Terrine aux deux poissons
1h
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Pain de saumon
1h 20 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Cassolettes de saint-jacques
30min