Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 80 - 100 g de carottes, coupées en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 36 langoustines (têtes et queues)
- 2 tomates, coupées en quatre
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 branche de persil plat frais
- 25 g de vin blanc sec
- 30 g de whisky
- 200 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Sauce soubise
30min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin à la moutarde
1h
Pâté de lapin
2h 35 min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Lapin marengo
1h
Cailles farcies
1h 15 min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Lapin à la provençale
1h
Osso-buco
1h 20 min