Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 700 g de saumon frais
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 œufs
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1080 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Palmiers saumon aneth
40 Min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15 min
Terrine de poulet au basilic
4h 10 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Verrines estivales
12h
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Bavarois d'asperge
15min
Pain de saumon
1h 20 min
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h