Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 700 g de saumon frais
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 œufs
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1080 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine saumon-endive
10min
Pain de saumon
1 godz. 20 min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Terrine de poisson
1h
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Terrine de poulet à l'estragon
24sa
Terrine aux deux poissons
1h
Pain de saumon et poireau
1h 15 min