Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 tranches de jambon blanc, découennées et coupées en morceaux
- 1 échalote
- 25 g de beurre
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 250 kJ / 59 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Verrine aux trois poivrons
55min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 dk
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 Std. 45 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1u. 35min
Verrine saumon-endive
10 dk