Sauté de veau Marengo

Sauté de veau Marengo

3.4 36 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 20 g de beurre
  • 700 g d'épaule de veau coupée en dés (2 cm env.)
  • 150 g oignons coupés en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 250 g de champignons de Paris frais brossés et coupés en quartiers
  • 150 g de tomates pelées, épépinées et coupées en quartiers
  • 1 c. à soupe de concentré de tomate
  • 300 g de vin blanc
  • 1 c. à café de thym frais
  • 2 feuilles de laurier frais
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ¼ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 brins de persil frais ciselés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 36 g
Calorieën 1378 kJ / 331 kcal
Vetten 16 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...