Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre
- 700 g d'épaule de veau, coupée en dés (2 cm env.)
- 150 g oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 250 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quartiers
- 150 g de tomates, pelées, épépinées et coupées en quartiers
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 300 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1378 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Veau Marengo
55 Min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Lapin marengo
1 Std.
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Osso-buco
1h 20min