Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'échalotes
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de cuisses de lapin, désossées et coupées en morceaux (env. 2 cm)
- 600 g de champignons de Paris frais
- 10 brins de persil frais, ciselés
- 100 g de vin blanc sec
- 250 g de tomates entières pelées au jus, égouttées (poids net)
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de pommes de terre, coupées en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1397 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Sauté de veau Marengo
55min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 godz. 30 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Lapin à la moutarde
1h
Veau Marengo
55min
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Lapin à la provençale
1h
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min
Osso-buco
1h 20min