Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'échalotes
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de cuisses de lapin, désossées et coupées en morceaux (env. 2 cm)
- 600 g de champignons de Paris frais
- 10 brins de persil frais, ciselés
- 100 g de vin blanc sec
- 250 g de tomates entières pelées au jus, égouttées (poids net)
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de pommes de terre, coupées en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1397 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Lapin à la provençale
1h
Paupiettes de veau aux olives
50min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Rognons de veau au xérès
25 Min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Sauté de veau Marengo
55min
Osso-buco
1h 20min
Pintade au chou
1h 10min
Lapin à la moutarde
1h