Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g de crème liquide 30-40% m.g.
of 20 g de crème de soja - 200 g de saumon fumé, coupé en morceaux
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 50 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 endives, type Carmine®, coupées en morceaux, sans la base amère
- 4 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1002 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Bavarois d'asperge
15min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 godz. 45 min
Verrines printanières
25min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Verrines de betterave au crabe
15min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min