Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 200 g d'épaule de veau, coupée en morceaux
- 150 g de lardons
- 1 œuf
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Les paupiettes aux olives
- 4 escalopes de veau (env. 120 g chacune)
- 20 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 3 c. à soupe rase d'huile d'olive
- 120 g de tomates concassées en conserve
- 40 g de vin blanc sec
- 50 g d'eau
- 1 bouquet garni
- 1 c. à soupe rase de fond de veau déshydraté
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2389 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf carotte
1 godz. 35 min
Lapin à la provençale
1h
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Lapin marengo
1h
Blanquette de veau
1h 15min
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Veau aux olives
1h
Osso-buco
1h 20min
Lapin à la moutarde
1h