Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 450 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 400 - 500 g d'épaule de veau
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pommes Golden, évidées, coupées en deux, mais non épluchées
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de beurre
- 25 g de calvados
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de poulet sauce poulette
20min
Poulet basquaise
50min
Emincé de veau à la normande
35 min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Cailles farcies
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf à la ficelle
1 godz. 5 min
Blanquette de veau
1 Std.
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2h 45min
Aillade de veau
1 godz. 30 min
Sauté de veau Marengo
55 λεπτ.
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min