Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 220 g de carottes, coupées en rondelles
- 3 c. à soupe de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 2 clous de girofle
- 1500 g de viande de bœuf à braiser, type plat de côte, coupée en morceaux (2 cm)
- 100 g de lardons
- 500 g de vin rouge
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 1 bouquet garni (branche de persil, thym, feuille de laurier)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4439 kJ / 1062 kcal
- Eiwitten
- 122.5 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Osso-buco
1h 20 min
Palette à la diable
1h
Longe de porc à la riojana
50min
Paupiettes d'agneau
1h 30 min
Aillade de veau
1h 30 min
Ragoût express d'agneau épicé
30 min
Echine aux échalotes et au thym
1h 40 min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20 min
Mijoté de porc au paprika
40 Min
Garbure
1 Std. 10 Min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min