Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 220 g de carottes, coupées en rondelles
- 3 c. à soupe de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 2 clous de girofle
- 1500 g de viande de bœuf à braiser, type plat de côte, coupée en morceaux (2 cm)
- 100 g de lardons
- 500 g de vin rouge
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 1 bouquet garni (branche de persil, thym, feuille de laurier)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4439 kJ / 1062 kcal
- Eiwitten
- 122.5 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Echine aux échalotes et au thym
1 Std. 40 Min
Goulasch
50 Min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1h 25min
Cassoulet express au chorizo
55 Min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55 Min
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1 Std. 55 Min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Veau aux olives
1 Std.
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 godz. 20 min
Osso-buco
1 godz. 20 min
Axoa d'agneau
55 Min