Estouffat toulousain

Estouffat toulousain

4.3 38 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 portions

Ingrediënten

  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 220 g de carottes coupées en rondelles
  • 3 c. à soupe de graisse de canard et un peu pour la poêle
  • 2 clous de girofle
  • 1500 g de viande de bœuf à braiser, type plat de côte, coupée en morceaux (2 cm)
  • 100 g de lardon
  • 500 g de vin rouge
  • 2 c. à soupe de farine de blé
  • 1 bouquet garni (branche de persil, thym, feuille de laurier)
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 122.5 g
Calorieën 4439 kJ / 1062 kcal
Vetten 59 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 10.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...