Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g d'eau
- 250 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 10 g de gingembre frais
-
1
piment frais, épépiné
of 1 piment rouge en conserve, épépiné - 15 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre demi-sel
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes (2 cm env.)
- 1 c. à soupe de miel
- 60 g de vinaigre de vin
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin doux
- 150 g d'abricots secs dénoyautés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc au curry
1h
Sauté de porc au cidre
1h
Poulet à la pékinoise
45 min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Colombo de porc
1h 20 min
Porc aigre-doux
45 min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40 min
Sauté de porc à l'orange
1h
Porc vindaloo
2h 30 min
Mijoté de porc au paprika
40 min
Colombo de porc
1h 15 min
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15 min