Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g d'eau
- 250 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 10 g de gingembre frais
-
1
piment frais, épépiné
of 1 piment rouge en conserve, épépiné - 15 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre demi-sel
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes (2 cm env.)
- 1 c. à soupe de miel
- 60 g de vinaigre de vin
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin doux
- 150 g d'abricots secs dénoyautés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colombo de porc
1h 20min
Mijoté de porc au paprika
40p
Osso-buco
1h 20min
Porc aigre-doux
45p
Poitrine de porc à la sauce de soja
40p
Beef and ale pie
3h 20min
Colombo de porc
1óra 15p
Porc vindaloo
2h 30 min
Rougail saucisse
50p
Echine au caramel, riz parfumé
1óra 15p
Sauté de porc au curry
1óra
Porc aigre-doux à la purée
40p