Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tranche de jambon cru, en morceaux
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
-
200
g de fromage à tartiner, type St Môret®
of 200 g de ricotta - 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2368 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Cookies au chèvre et au thym
40min
Tuiles au fromage
15 Min
Terrine de chèvre aux olives
3u. 20min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 godz. 50 min
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
10min
Flan express au roquefort
30min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 dk
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min
Bricks aux légumes et à la tome
1h
Verrines estivales
12h
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min