Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tranche de jambon cru, en morceaux
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
-
200
g de fromage à tartiner, type St Môret®
of 200 g de ricotta - 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2368 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Cookies au chèvre et au thym
40min
Tuiles au fromage
15 Min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Verrine saumon-endive
10 Min
Petits chaussons fourrés
1 godz. 25 min
Tartines scandinaves
10 Min
Muffins pistou-pistache
40min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 Min
Flan express au roquefort
30 Min
Palmiers saumon aneth
40min
Muffins tomate et mozzarella
30 Min