Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tranche de jambon cru, en morceaux
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
-
200
g de fromage à tartiner, type St Môret®
of 200 g de ricotta - 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2368 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
10 min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2 godz.
Croustillants aux épinards et roquefort
25min
Verrines estivales
12 Std.
Cookies au chèvre et au thym
40min
Tuiles au fromage
15 Min
Pizza étoile
1 godz. 40 min
Bricks aux légumes et à la tome
1 godz.
Feuilletés au beaufort
1 godz.
Verrine saumon-endive
10 min
Samoussas au thon
35min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min