Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 150 - 200 g de restes de poulet cuit (poulet rôti par exemple), coupé en morceaux
- 30 g de gruyère (ou autre fromage à pâte dure)
- 40 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 1 c. à café de curry en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1410 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche auvergnate
1 godz. 20 min
Mille-feuilles de pomme de terre au foie gras
3h 35min
Soufflé de pomme de terre à la morue
13 Std.
Feuilleté au crabe
1 godz. 20 min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Clafoutis poulet-champignon
1h
Minisoufflés au poulet et au fromage
1h
Cocottes gratinées à la grecque
1h
Effiloché de canard en parmentier
55 min
Feuilletés au beaufort
1h
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min