![Welsh rarebit Welsh rarebit](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/473ED057-6F84-49B0-B070-58D0CE5D9AB9/Derivates/A5C994C0-DCA4-46DD-852F-BF26C818E03E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de cheddar, coupé en morceaux
- 6 tranches de pain de mie blanc, toastées
- 6 tranches de jambon blanc
- 25 g de fécule de maïs
- 200 g de bière brune
- 3 c. à soupe de moutarde douce
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1920 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croque-cake
50 min
Aligot
40 Min
Flamiche aux chicons et maroilles
2 Std.
Tarte au libouli
2ч. 45 мин.
Carbonade flamande
1 Std. 45 Min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 Std.
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 Std. 25 Min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 Std. 25 Min
Fondue savoyarde
15 Min
Gratin de pain au reblochon
35 min
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 Min
Ficelles picardes
2 Std.