Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'ail
- 5 brins de romarin frais
-
150
g de lard, coupé en tranches fines
of 150 g de poitrine de porc, découennée et coupé en tranches fines -
800
g de cuisses de dinde, sans peau mais avec l'os
of 800 g de cuisses de poulet, sans peau, avec l'os - 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre noir fraîchement moulu
- 20 g d'huile d'olive extra vierge (2 c. à soupe)
- 1300 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux (4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Filet de poulet sauce poulette
20min
Lapin marengo
1h
Travers de porc à la moutarde
1h 20 min
Longe de porc à la riojana
50 min
Bœuf bourguignon
2h 30 min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20 min
Mignons de porc à l'époisses
1h 15 min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Lapin à la moutarde
1h
Joues de porc à la bière
1h 10 min