Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 160 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
La garniture
- 2 gousses d'ail
- 2 échalotes
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de chair à saucisse
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3491 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 49.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de crozets au jambon
1h
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50min
Petit salé aux lentilles
45min
Croque flammekueche
55min
Quiche lorraine
50min
Tourtes au porc et champignons
1 godz. 30 min
Boulettes à la saucisse
50min
Macaronade
2 godz. 30 min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2h 10min
Quiche auvergnate
1h 20min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 godz. 45 min
Tourte du lundi
1h 5min