Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 3 brins de persil plat frais
- 70 g de crème fraîche épaisse légère
- 40 g de beurre
- ½ c. à café de moutarde
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 3 belles pommes de terre, non épluchées, lavées et coupées en deux dans la longueur
- 300 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en 6 portions
- jus de citron, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1142 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Œufs farcis
30min
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Paupiette de sole
50min
Salade de pâtes aux coques
45min
Marmite aux palourdes
1h 50min
Œuf en cocotte de courgette ronde
1h
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Tagliatelles au poireau et aux coques
45min
Blisotto aux moules et poivrons grillés
25min
Blanquette de cabillaud
55min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Papillotes de lieu noir
45min