Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 3 brins de persil plat frais
- 70 g de crème fraîche épaisse légère
- 40 g de beurre
- ½ c. à café de moutarde
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 3 belles pommes de terre, non épluchées, lavées et coupées en deux dans la longueur
- 300 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en 6 portions
- jus de citron, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1142 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Poulet au poireau en croûte
1 Std. 15 Min
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25min
Lasagne de la mer
1h
Croquettes de crabe
25 Min
Hachis parmentier
50min
Ballotine de saumon
25 Min
Boulettes de poisson aux champignons
40min
Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde
40min
Escalope de veau à la normande
1h
Papillotes de lieu noir
45min
Pommes de terre farcies
1 Std. 15 Min
Hachis parmentier à la courgette
1 Std. 20 Min