Apparaten en accessoires
Gratin de pain au reblochon
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
1 œuf
-
4 pincées de sel
-
7 pincées de poivre moulu
-
1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
-
200 g de pain rassis coupé en morceaux
-
240 g de reblochon
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Eiwitten
79 g
Calorieën
9984 kJ /
2399 kcal
Vetten
159 g
Vezels
10 g
Koolhydraten
154 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisine du placard
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Gratin de comté façon pudding
45min
Timbale milanaise
55min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1u.
Croque flammekueche
55min
Gratin crémeux à la normande
1u. 5min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Gratin de pâtes au fromage
50min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Croque-cake
50min
Risotto crémeux au camembert
35min
Gratin de crozets au jambon
1u.
Gratin de pâtes
25min