![Gratin de pain au reblochon Gratin de pain au reblochon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0149234B-EC58-45CF-BA1A-A5D291614068/Derivates/bc0f0c6a-6f39-40c6-a21c-06c5a2dcf679.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 œuf
- 4 pincées de sel
- 7 pincées de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de pain rassis, coupé en morceaux
- 240 g de reblochon
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 9984 kJ / 2399 kcal
- Eiwitten
- 79 g
- Koolhydraten
- 154 g
- Vetten
- 159 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Talmouses au brie
1 Std. 5 Min
Gaufres de pomme de terre au camembert
45 min
Gratin crémeux à la normande
1 Std. 5 Min
Camembert rôti au Varoma
30min
Quiche auvergnate
1 Std. 20 Min
Gâteau de pain rassis au comté et au jambon
1 Std. 10 Min
Quiche sans pâte
45 min
Croque-cake
50 Min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Croque flammekueche
55 min
Gratin de comté façon pudding
45 min
Roulé au fromage et au jambon
40min