Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de pain de la veille, tranché et sans croûte
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 400 g de lait
- 30 g de beurre doux, et un peu pour le plat
- 150 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 150 g de lardons fumés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 30.3 g
- Vetten
- 23.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croque-cake
50 min
Œufs gratinés à la hongroise
1h 30min
Quiche auvergnate
1h 20 min
Croque flammekueche
55 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Welsh rarebit
30 min
Gratin crémeux à la normande
1h 5 min
Flan express au roquefort
30 min
Gratin de pain au reblochon
35 min
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1sa 35 dk
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Roulé au fromage et au jambon
40 min