Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux pour le moule
- farine de blé pour fariner
- 1 pâte brisée maison
- ½ boîte de poivrons rouges en conserve, égouttées et taillés en lanières
- 4 tranches de jambon de Bayonne, taillées en lanières
- 200 g de tomates entières pelées au jus, bien égouttées
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de fromage de brebis basque, type Ossau-Iraty, émincé en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1690.8 kJ / 404.5 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au thon et à la tomate
30 min
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30 min.
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 min
Quiche lorraine
50 min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1 godz.
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50 min
Quiche aux tomates cerises
1 godz.
Quiche lorraine façon gâteau magique
1h 20 min
Quiche auvergnate
1h 20 min
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1 Std. 35 Min
Quiche aux poivrons et chorizo
1h 10min
Tarte au poivron et chèvre frais
1 godz. 15 min