
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux pour le moule
- farine de blé pour fariner
- 1 pâte brisée maison
- ½ boîte de poivrons rouges en conserve égouttées et taillés en lanières
- 4 tranches de jambon de Bayonne taillées en lanières
- 200 g de tomates entières pelées au jus bien égouttées
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de fromage de brebis basque type Ossau-Iraty, émincé en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 404.5 kcal / 1690.8 kJ
- Eiwitten
- 17.2 g
- Vetten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Natrium
- 0 mg