Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux, pour les ramequins
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 280 g de pont-l’évêque, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1370 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Gratin crémeux à la normande
1h 5min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Minisoufflé au camembert
35 min
Champignons farcis aux pruneaux
30min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 min
Flan express au roquefort
30min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Croque-cake
50min