Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons

Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons

4.4 42 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
8 portions

Ingrediënten

  • beurre doux pour les ramequins
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 200 g de lardon
  • 280 g de pont-l’évêque coupé en morceaux
  • 200 g de lait
  • 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de farine de blé et un peu pour les ramequins
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 4 œufs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 18.8 g
Calorieën 1370 kJ / 329 kcal
Vetten 24.8 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 7.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...