Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 320 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle ou tagliolini
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à café de sel, et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de vin blanc sec
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 800 g de citrouille, épluchée et détaillée en dés (1-2 cm)
- 100 g de lardons
- 250 g de fromage stracciatella de bufflone (Voir "Conseil(s)")
-
50
g de fromage grana padano, râpé
of 50 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 38.4 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche auvergnate
1 godz. 20 min
Croque flammekueche
55 min
Pipe rigate gratinés
1h
Gratin de pâtes au fromage
50 min
Gratin de pâtes
25 min
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Pâtes en dôme de jambon
1 godz. 30 min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 min
Croque-campagne au comté
40 min
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Nouilles sauce verte et rose
20 min