Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignon rouge (1) coupé en 4
- 100 g de poivron vert en morceaux
- 80 g de courgette en tronçons (1/2 courgette)
- 20 g de céleri branche en tronçons
- 200 g de saucisse de porc fumée en rondelles épaisses de 3 cm
- 300 g de filets de poulet en cubes
- 1 c. à soupe de quatre-épices
- 400 g de pulpe de tomate en conserve
- 200 g de riz long grain, cuisson classique
- 35 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Ratatouille aux merguez
40min
Cassoulet express au chorizo
55 min
Sauté de veau au chorizo
1 godz.
Riz à la tomate et aux saucisses
30min
Risotto à l'espagnole
30min
Chili de poulet
40min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Pâtes au jambon et au chorizo
30min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Mijoté de porc au paprika
40min
Poulet sauce San Fernando
55 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min